Bursa Yıldırım ‘ortak akıl’ ile daima sahada

BURSA’DA SPOR VE KÜLTÜR HİZMETLERİNE YENİ BİR SOLUK: DOKTOR SADIK AHMET GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, kültür, sanat ve spor alanında parlayan Doktor Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Oktay Yılmaz, haziran ayından bu yana devam eden spor kurslarına ek olarak, tesisin kütüphane ve modern kitap kafe bölümünün Mayıs ayında hizmete açılacağını müjdeledi.

Başkan Yılmaz, gerçekleştirilen teknik ziyaretin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi ve not aldı.

Mahallelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde mahalle sakinlerinin bildiğini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu nedenle, hizmet ve projelerimizi mahalle sakinlerimizin görüşlerini alarak şekillendiriyoruz. Mahallelerimizi ziyaret ederek, hizmet ihtiyaçlarını belirlerken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek hizmetleri mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz” sözlerine yer verdi.

Her mahallenin öncelikli ihtiyaçlarının farklı olduğunu belirten Yılmaz, “Yıldırım’ın her bölgesine hizmet götürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Selçukbey Mahallesi’nde tamamlanan Dr. Sadık Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, taleplerini dinledik ve projelerimiz hakkında bilgi verdik. Ortaya çıkan ortak akıl, son derece değerli. Yıldırım’ı, ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Related Posts

Yunanistan ve Mısır, işbirliği anlaşmasına imza attı

Yunanistan ve Mısır, Doğu Akdeniz’de artan gerilim karşısında siyasi ve güvenlik işbirliğini derinleştirmek amacıyla stratejik ortaklık anlaşması imzalıyor. Görüşmelerde göç krizi ve uluslararası hukuka saygı çağrısı öne çıkıyor.

Öcalan’a ‘beyefendi’ diyen MHP’li vekil şehit cenazesinde böyle korundu

Terörist başı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ diyerek şehit ailelerinin tepkisini alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Irak’ın kuzeyinde şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen’in cenaze töreninde korumalar tarafından korunması dikkat çekti. Taytak, Ramazan ayında şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılmış ve şehit ailelerinden büyük tepki almıştı.

Motosiklette 1.5 kilogram uyuşturucuyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Adana’da 1,5 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirilen motosikletteki 2 şüpheli tutuklandı.

Çin ve Mısır’dan ortak tatbikat

Çin ile Mısır’ın ilk kez gerçekleştirdiği “Medeniyet Kartalları 2025” ortak hava kuvvetleri tatbikatı sona erdi.

Karşıyaka meclisi karıştı! İzmir’de AKP’li meclis üyesi kürsüye yürüdü: ‘Ağzını yüzünü dağıtırım!’

İzmir’de Karşıyaka Belediye Meclisi’nde, CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü. Öztürk, meclis üyelerinin araya girmesiyle kürsüye ulaşamadı.

İngiltere, ülkeye saldırılması durumunda uygulanacak eylem planını güncelliyor

İngiltere yönetiminin, ülkenin saldırıya uğraması ihtimaline karşı eylem planını güncellemek için çalışmalar başlattığı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir