Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kış Hava Şartlarından Dolayı Meydana Gelen Kaza!

Bayburt-Gümüşhane karayolunda dün akşam yaşanan trafik kazası, otobüs yolcuları arasında büyük endişeye neden oldu. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçta bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine derhal sağlık ve jandarma ekipleri hareket etti. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Neyse ki yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Diğer yolcular ise kaza sonrası hafif yaralarla kazayı atlattı ve yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneyi ziyaret ederek yaralıları teselli etti ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini açıkladı.

Cep Telefonlarıyla Kaydedilen Panik Anları!

Kaza sonrası otobüste yaşanan panik dolu anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklarda ağlayan çocuklar yer aldı.

Related Posts

Kağıthane’de düğün çıkışı tartıştığı yakınını taşla öldüren şüpheli tutuklandı

Kağıthane’de düğün salonundan çıkan Mehmet Ginyol (72), sokakta çıkan kavgada alkollü olduğu öne sürülen akrabası Barış G. (32) tarafından başına taşla vurularak öldürüldü. Olayın ardından pasaport almak amacıyla kimlik çıkarmak için Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden ve burada yakalanan Barış G. tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde Girgin’e darbetmek amacıyla taşla vurduğunu ve düğün salonuna geri dönerek yakınlarına Girgin’i bıçakla yaraladığını söylediği ortaya çıktı.

‘AKP 59 aracı yasa dışı biçimde AKP İstanbul İl Başkanlığı’na tahsis etti’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, 2017-2019 yılları arasında AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 59 aracın yasa dışı biçimde AKP İstanbul İl Başkanlığı’na tahsis edildiğini tespit ettiklerini belirtti. Yavuzyılmaz, “Ekrem İmamoğlu, AK Parti’nin İBB’nin kasasına bağladığı hortumları kestiği için tutuklu” dedi.

İmamoğlu paylaştı! İşte turp ve ahtapotun bedeli

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 19 Mart operasyonları sonrasında ekonomide yaşananlara ilişkin hazırlanan bir belgeseli paylaştı

Avrupa’ya kaçırılan miras geri geldi: İsviçre 7 tarihi eseri Türkiye’ye iade etti

İsviçre, aralarında Tunç Çağı’na ait adak heykelciklerinin de bulunduğu 7 tarihi eseri Türkiye’ye iade etti. İade süreci, 2022 yılında imzalanan ikili anlaşma çerçevesinde yürütülürken Bern Büyükelçiliği’nde düzenlenen törenle kamuoyuna duyuruldu.

4 bin liralık bayram ikramiyesine karşı emekliler ayakta… DİSK öncülüğünde Cevahir AVM önünde toplandılar: Taleplerini sıraladılar!

Emekliler, bayram ikramiyeyi olarak hesaplarına yatırılacak 4 bin lirayı DİSK öncülüğünde buluşarak protesto etti. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu geçmiş yıllardaki maaş ve ikramiyelerle bugün arasındaki devasa farkların altını çizdi.

Mide bulandıran anlar: Kopardığı saçını tostunun içine koydu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde çay ocağında bir kadın müşteri, saçını koparıp tostun içine yerleştirdi. O anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.