Güzellik merkezinde gizli kameralı şantaj! Ortağına tuzak kurdu

Muğla’da Gizli Kamera İle Şantaj Yapan Kadın Tutuklandı

Muğla’da bir güzellik merkezi sahibi olan Yasemin G., ortağı Sevim D.’ye gizli kamera kaydıyla şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Olay, Marmaris’te meydana geldi. Geçen yıl 21 Ekim’de yapılan ortaklık anlaşmasına göre, Sevim D. Yasemin G.’ye 3 milyon 500 bin lira ödemeyi kabul etti. Ancak Sevim D., bu tutarın sadece 1 milyon 750 bin lirasını peşin ödeyebildi ve geri kalanı için senet imzaladı.


Yasemin G.

Gizli Kamera İle Tuzak

Yasemin G., Sabah gazetesine göre, ortağı Sevim D.’yi A.S. isimli bir kişiyle tanıştırdı ve ofiste buluşturdu. Görüşmeler sırasında Yasemin G. tarafından gizlice kamerayla kayda alınan görüntülerle şantaj yapıldığı iddia edildi.

Sevim D., ortaklıktan ayrılmak istediğinde Yasemin D. kaydettiği videoları kullanarak şantaj yapmaya başladı. Eşi H.D.’ye bu videoları gönderdi ve para ödememesi halinde görüntüleri yayınlayacağını söyledi.

Gizli Görüntüler Ortaya çıktı

Olayın ardından Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve güzellik merkezinde yapılan baskında gizli kamera düzeneği ele geçirildi. Ayrıca, şantaj görüntülerine cep telefonunda da rastlandı. Yasemin G. gözaltına alındı ve mahkemede tutuklandı.

Related Posts

Çin ve Mısır’dan ortak tatbikat

Çin ile Mısır’ın ilk kez gerçekleştirdiği “Medeniyet Kartalları 2025” ortak hava kuvvetleri tatbikatı sona erdi.

Karşıyaka meclisi karıştı! İzmir’de AKP’li meclis üyesi kürsüye yürüdü: ‘Ağzını yüzünü dağıtırım!’

İzmir’de Karşıyaka Belediye Meclisi’nde, CHP’li Mustafa Evsen’in konuşması sırasında AKP’li Adem Öztürk, “Ağzını yüzünü dağıtırım” diyerek kürsüye yürüdü. Öztürk, meclis üyelerinin araya girmesiyle kürsüye ulaşamadı.

İngiltere, ülkeye saldırılması durumunda uygulanacak eylem planını güncelliyor

İngiltere yönetiminin, ülkenin saldırıya uğraması ihtimaline karşı eylem planını güncellemek için çalışmalar başlattığı bildirildi.

Silahlı saldırı hazırlığındaki 2 zanlı tutuklandı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde silahlı saldırı hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Geri sayım başladı, milyonlar merakla bekliyor: Böylesi 1100 yıldır yaşanmıyor | Gizli anlamlar ve ‘yedi tepeli şehir’ detayı

Nisan ayında hayatını kaybeden Papa Francis’in yerine geçecek kişi için seçim süreci yani konklav 7 Mayıs’ta başlayacak. Asırlardır devam eden geleneklerle dolu bu sürecin sonunda oyların üçte ikisini alan aday papa olacak. Ancak iş papanın seçilmesiyle bitmiyor. Yeni papanın kendisine bir isim belirlemesi de başlı başına bir olay. Peki yeni papanın adı ne olacak? 10’uncu yüzyıldan bu yana gerçekleşmeyen bir ilke şahit olabilir miyiz?

E-Ruhsat dönemi başlıyor

Bornova Belediyesi, ruhsat işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla ‘e-ruhsat’ uygulamasını hayata geçiriyor. Meclis Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısına katılan Başkan Ömer Eşki, bu adımın belediyenin dijital dönüşüm vizyonunun bir parçası olduğunu vurguladı. Eşki, amaçlarının vatandaşların hizmetlere daha hızlı ve memnuniyetle ulaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Yeni sistemle birlikte yapı ruhsatı işlemlerini internet üzerinden daha pratik şekilde tamamlayabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir