2 gündür aranan genç; Maltepe’deki ormanda ölü bulundu

İstanbul Maltepe’de Kayıp Gencin Cesedi Bulundu

İstanbul’un Maltepe ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Mustafa Altundere’nin cansız bedeni, Başıbüyük Ormanı’nda bulundu. Olayın ardından çevre sakinleri hareketsiz bir kişi fark edince hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Gelen ekiplerin yaptığı incelemede, yerde yatan gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan kimlik tespitinde cesedin kayıp olan Mustafa Altundere’ye ait olduğu belirlendi. Altundere’nin ölüm sebebinin belirlenmesi için ise cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, soruşturmayı derinleştirirken, gençle ilgili son görüşmesinin ailesiyle yaptığı ve evden ayrıldıktan sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Adli Tıp Kurumu’ndan Otopsi Sonucu Bekleniyor

Başıbüyük Ormanı çevresinde inceleme yapan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol ediyor ve görgü tanıklarının ifadelerini alıyor. Gencin ölümüyle ilgili otopsi raporu beklenirken, kesin ölüm nedeninin bu raporla netlik kazanacağı bildirildi.

Related Posts

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

Ermenistan’da tutuklu iş insanı Karapetyan yeni siyasi parti duyurdu

Ermenistan’da ‘darbe girişimi’ iddiasıyla tutuklanan iş insanı Karapetyan, ülkede yeni siyasi partinin kurulduğunu duyurdu.

24 saatte en az 90 şehit

Bir yandan ateşkes müzakereleri yürüten İsrail, diğer yandan katliama devam ediyor. Sadece Beyt Hanun’a 35’ten fazla hava saldırısı düzenleyen işgalciler, Gazze genelinde en az 90 kişiyi katletti. Onlarca kişi de kayıp.

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ten fazla personelini işten çıkardı

Dışişleri Bakanlığı binası lobisinde ve kapı önünde toplanan personel, binayı ellerinde taşıdıkları kişisel eşyalarıyla terk eden arkadaşlarını alkışlayarak teselli etti. Bir gün önce işten çıkarılmaların başlayacağını ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı …

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

Von der Leyen hakkındaki gensoru önergesi reddedildi: Koltuğunu korumayı başardı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen hakkında Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kuruluna sunulan gensoru önergesi reddedildi. Von der Leyen, yapılan güvensizlik oylamasını geçerek koltuğunu korudu.