Göztepe’de “Samba” rüzgarı esiyor

Göztepe, Slovenya Kampında Brezilyalı Rüzgarı Estiriyor

Süper Lig’in İzmir temsilcisi Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdürürken adeta Samba rüzgarı esiyor.

Sarı-kırmızılı ekip, özellikle Sport Republic şirketinin futbol şubesini devralmasının ardından Brezilyalı futbolculara yönelik transferlere ağırlık verdi. Kadroda toplam 8 Brezilyalı oyuncu bulunuyor.

Geçen sezon forma giyen sambacı oyuncular Emersonn, Juan, Heliton ve Romulo’nun yanı sıra, Göztepe bu sezon Brezilya’dan 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı. İlk transferini 32 yaşındaki stoper Allan Godoi ile yapan ekip, ardından Vitoria’nın 26 yaşındaki forveti Janderson’u kadrosuna kattı. Son olarak ise Atletico GO’dan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rhaldney’i transfer ederek Brezilyalıları takviye etti.

Slovenya kampında forma terleten Brezilyalı oyuncular, yoğun antrenman ve maç programları arasında golf keyfi yapmayı da ihmal etmedi. Performansıyla Avrupa’dan takımların dikkatini çeken golcü Romulo’nun kamp sonrasında satılacağı konusunda kesin bir bakış açısı oluştu.

Related Posts

Aksaray’da düğün konvoyunda feci kaza! 2 kişi ağır yaralı

Aksaray’ın Eskil ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

20 yıldır komadaydı! Prens Velid hayatını kaybetti

Suudi Arabistan’da, 2005 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından tam 20 yıldır komada kalan ve halk arasında “uyuyan prens” olarak bilinen Prens Velid bin Halid bin Talal bin Abdulaziz Al Suud’un hayatını kaybettiği açıklandı.

Saraybosna’nın Nostaljik Tramvayı Yeniden Faaliyette

130 yıllık ilk elektrikli tramvay ‘Tram 1895’, Saraybosna’da yeniden hizmete girdi.

Trabzonspor, Palandöken’de Taraftarla Buluştu

Trabzonspor futbolcuları, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde taraftarla bir araya geldi ve coşku yaşandı.

Park yerinden kavga ettiği kişiyi camide öldürdü

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, bir hafta önce park yeri nedeniyle tartıştığı kişi tarafından camide namaz kılarken bıçaklanan 63 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Olay, kentte büyük üzüntü yarattı.

Erdoğan Gençlerle Tütünle Mücadeleyi Konuştu

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, ‘Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanunun Yıl Dönümünde Gençlerle Buluşma’ programında konuştu.