AKP’den ihraç edilen Hüseyin Kocabıyık’tan ‘Murat Ongun’ tepkisi: ‘Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?’

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İBB Operasyonuna Tepki Gösterdi

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik gerçekleştirilen ikinci operasyonda İBB üst düzey yöneticileriyle birlikte İBB Medya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un eşi Gözdem Ongun’un gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Kocabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Eskiden bir kişi Tayyip Erdoğan’ın eşine bir laf ettiği zaman linç edilecekti. Şimdi ne oluyor? Küçük çocukların gözü önünde anneleri ve babaları alınıp götürülüyor. Sizde insanlık kavramından hiç mi eser kalmadı? Bu çocuklar bu travmayı ömürlerince taşıyacaklar. Murat Ongun’un eşi ve çocuklarına yapılan muamele, ne Tayyip Erdoğan’ın ne de herhangi bir muhafazakarın ailesine yapılmadı.

Ey zalimler, siz insanlığımızı, kültürümüzü, maneviyatımızı, irfanımızı, ihlasımızı topyekün yok etmeye çalışıyorsunuz.

İnşallah bu kötülük bataklığına saplanmayız. Bu tür hatalardan bir an önce vazgeçmelerini temenni ediyorum.”

Tweet Linki

İMAMOĞLU TEPKİSİ NEDENİYLE AKP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Eski AKP İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Tutuklanarak görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na yapılan operasyonu eleştirdiği için AKP tarafından ihraç edilmişti.

Related Posts

Kars’ta güzelavrat otu yiyen 8 çocuk zehirledi

Kars’ta halk arasında, güzelavrat olarak bilinen yabani otu yiyen 8 çocuk zehirlendi.

Kocaeli’nde elekrik akımı faciası

Kocaeli’de balkona çekilen demir profil, yüksek gerilim hattına temas etti. Akıma kapılan 3 kişi, ağır yaralandı.

Anne ve kızı sulama kanalında akıma kapılıp ölmüştü: 4 kişi tutuklandı

Osmaniye’de sulama kanalında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki kız ile annesinin ölümüne ilişkin 4 kişi tutuklandı.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 27 Nisan 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 27 Nisan 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Kanal İstanbul’ tepkisi: ‘Depremle ilgili sadece aklıma gelen 4 kalem işinizi paylaşıyorum’

Son dakika haberi… İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı yeni paylaşımda Kanal İstanbul projesine tepki göstererek, “Depremle ilgili sadece aklıma gelen 4 kalem işinizi paylaşıyorum” ifadelerini kullandı ve iktidarın son dönem harcamalarını madde madde sıraladı.

Onur Soytürk kimdir? İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk neden gözaltına alındı?

İBB’ye yürütülen operasyonlar kapsamında İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk gözaltına alındı. Peki, Onur Soytürk kimdir? İBB Eski Zabıta Daire Başkanı Onur Soytürk neden gözaltına alındı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir