Antalya-Astana seferini yapan uçak yolcuların kavgası nedeniyle Erzurum’a iniş yaptı

Antalya- Astana seferini yapan yolcu uçağı, yolcular arasında yaşanan kavga üzerine Erzurum Havalimanı’na iniş yaptı.

Pegasus Hava Yollarına ait Antalya-Astana seferini yapan uçaktaki yolculardan Ukraynalı N.K. (46) ve erkek arkadaşı O.O. (50) ile Kazakistanlı kadınlar A.J. (38) ve A.R. (35) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu pilot, saat 02.00 sularında “süreklilik arz eden saldırgan tavırların uçuş güvenliğini tehdit etmesi üzerine” uçağı Erzurum Havalimanı’na indirdi.

Kavgaya karışan yolcuların indirilmesiyle uçak yeniden havalanarak seferine devam etti.

Polis ekiplerince kavgaya karışan 4 kişi, havalimanından alınıp Erzurum Şehir ile Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanelerinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Gürcükapı Şehit Abdulkadir Güngör Polis Merkezi Amirliğine götürülen ve haklarında “kasten yaralama” suçundan işlem yapılan 4 kişi, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi’ne teslim edildi.

Buradaki işlemlerinin ardından N.K, A.J. ve A.R. serbest bırakıldı, vizesi bulunmayan O.O ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Related Posts

3 yıl elektronik sigara kullandı: ‘Patlamış mısır’ hastalığına yakalandı

ABD’de 3 yıl boyunca elektronik sigara kullanan 17 yaşındaki bir genç, “patlamış mısır” adı verilen kalıcı bir akciğer hastalığına yakalandı.

AKP’li Başkan ruhsatsız iş yeri açtı, devlet erkanı tam kadro katıldı

Mersin’in Erdemli İlçesi’nin AKP’li Başkanı Mutafa Poş’un iş yeri açılışına devlet protokolü tam kadro katıldı. Ruhsatı bulunmadığı öğrenilen” İnci Davet Evi” isimli iş yerinin açılışına, Erdemli İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü ile çok sayıda kurum ve kuruluşların müdür ile yetkilileri de katılım sağladı.

9 yaşındaki Nermin’i hayattan koparan kaza kamerada

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobilin çarptığı Nermin Katilo (9), hayatını kaybetti. Kaçan alkollü sürücü yakalanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya ABD ve İsrail’i açık açık uyardı: Hamaney’e suikast Pandora’nın kutusunu açar

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İran’daki mevcut rejime yönelik dış müdahale ya da değişim dayatmalarının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Peskov, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’e yönelik olası bir suikast girişiminin ise bölgedeki dengeleri altüst edebilecek tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini belirterek, “Bu, Pandora’nın kutusunu açmak olur” ifadelerini kullandı.

Rusya o tesisten personel çekiyor… Buşehr Santralı Çernobil olur mu

Rusya İran’daki tek nükleer tesis olan Buşehr’den çalışanlarını tahliye etme kararı aldı. Moskova’nın adımı “saldırı mı olacak” sorusunu gündeme getirirken, isabet alması halinde asıl nükleer felaket burada yaşanabilir.

İran Dışişleri Bakanı Türkiye’ye geliyor

İran yarı resmi Tasnim haber ajansının haberine göre, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi bu hafta sonu Türkiye’ye gelecek.