Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

Ermenistan’da tutuklu iş insanı Karapetyan yeni siyasi parti duyurdu

Ermenistan’da ‘darbe girişimi’ iddiasıyla tutuklanan iş insanı Karapetyan, ülkede yeni siyasi partinin kurulduğunu duyurdu.

24 saatte en az 90 şehit

Bir yandan ateşkes müzakereleri yürüten İsrail, diğer yandan katliama devam ediyor. Sadece Beyt Hanun’a 35’ten fazla hava saldırısı düzenleyen işgalciler, Gazze genelinde en az 90 kişiyi katletti. Onlarca kişi de kayıp.

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ten fazla personelini işten çıkardı

Dışişleri Bakanlığı binası lobisinde ve kapı önünde toplanan personel, binayı ellerinde taşıdıkları kişisel eşyalarıyla terk eden arkadaşlarını alkışlayarak teselli etti. Bir gün önce işten çıkarılmaların başlayacağını ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı …

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

Von der Leyen hakkındaki gensoru önergesi reddedildi: Koltuğunu korumayı başardı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen hakkında Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kuruluna sunulan gensoru önergesi reddedildi. Von der Leyen, yapılan güvensizlik oylamasını geçerek koltuğunu korudu.