Atık madde yangını itfaiye tarafından söndürüldü

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi’nde atık maddelerin bulunduğu alanda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın, bölgeye itfaiye ekiplerinin sevk edilmesine yol açtı.

İtfaiye ekipleri olay yerine vararak yangına hemen müdahale etti ve çevredeki ev ve iş yerlerine sıçramadan yangını söndürdü.

Yangının sebebi hala belirlenememiş olup, olayla ilgili araştırmalar devam etmektedir.

Related Posts

Özgür Özel’in ailesine tehdit mesajları: Kızının ev adresi paylaşıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’e veda töreni çıkışında saldırıya uğradı. Saldırının ardından saldırgan Selçuk Tengioğlu adına açılan bir sosyal medya hesabından Özgür Özel ve kızına yönelik tehdit mesajları atıldı. Mesajlarda Özel’in kızı İpek Özel’in ev adresi de paylaşıldı.

Sırrı Süreyya Önder’i binler uğurladı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için İstanbul’da binlerce kişinin katılımıyla cenaze töreni düzenlendi.

Firari şahıs jandarma ile çatışmaya girdi, etkisiz hale getirildi

İzmir’de üç kişiyi yaralayan firari şahıs güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada etkisiz hale getirildi. Düzenlenen operasyonda bir jandarma personeli ise yaralandı.

6 gündür haber alınamayan kişi için arama çalışmaları sürüyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde mantar toplamak için evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

17 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Muğla’da yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 17 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İhtilaflı bölgede gerilim: Japonya ve Çin, birbirini suçladı

Japonya ve Çin, birbirlerini ihtilaflı adacıkların bulunduğu Doğu Çin Denizi’nde hava sahalarını ihlal etmekle suçladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir