Bakan Uraloğlu: Elazığ- Harput İl Yolu ile yıllık 65 milyon lira tasarruf edeceğiz (2)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Elazığ İl Kongresi’ne Katıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ahmet Aytar Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Elazığ 8’inci Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Kongreye; Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Elazığ milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Ömer Serdar, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, delegeler ve partililer de katıldı.

‘Pertek Köprüsü’nün Önümüzdeki Sene Projesini Bitiriyoruz’

Yenilenme süreci olan kongrenin Elazığ’da yeni bir heyecana vesile olacağını belirten Bakan Uraloğlu, “Sıcak asfaltımız hiç yokmuş, 204 kilometreye çıkardık. Elazığ’ı her yönden bölünmüş yollarla bağladık. Ankara, Mersin, Muş, Bingöl, Erzurum ve Malatya’ya kadar her tarafıyla bağladık. Elbette yapacağımız işler var. Pertek Köprüsü’nün önümüzdeki sene projesini bitiriyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah yapımını planlayacağız. Diyarbakır’a kadar giden, bir diğeri de Malatya’dan Sivas’a kadar uzanacak hızlı tren hattı. Proje çalışmalarımız devam ediyor. Projemizi bitirdiğimizde inşallah bunların da yapımına geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Van 8’inci Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmasının izlendiği kongrede, tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Şerafettin Yıldırım, yeniden il başkanlığına seçildi.

Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ

Related Posts

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu Anver korkudan adını değiştirdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun, 2022 yılında eğitim amacıyla İngiltere’ye gitmeden önce güvenlik endişesiyle adını değiştirdiği bildirildi. ÜNİVERSİTE KAYDINI FARKLI İSİMLE YAPTIRDI Yerel basında yer alan haberlere …

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam