Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektubu sunan Büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Büyükelçisi Francess Virginia Anderson, Hindistan Büyükelçisi Muktesh Kumar Pardeshi ve Kuveyt Büyükelçisi Abdülaziz A. Al-Adwani’yi ağırladı.

Beştepe’deki karşılama töreninde büyükelçiler, Erdoğan’a güven mektuplarını takdim etti.

Büyükelçilik personeli ve ailelerini tanıtan büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan daha sonra, büyükelçiler Anderson, Pardeshi ve Al-Adwani’yi tek tek kabul etti.

 

Related Posts

AKP’li Başkan ruhsatsız iş yeri açtı, devlet erkanı tam kadro katıldı

Mersin’in Erdemli İlçesi’nin AKP’li Başkanı Mutafa Poş’un iş yeri açılışına devlet protokolü tam kadro katıldı. Ruhsatı bulunmadığı öğrenilen” İnci Davet Evi” isimli iş yerinin açılışına, Erdemli İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü ile çok sayıda kurum ve kuruluşların müdür ile yetkilileri de katılım sağladı.

9 yaşındaki Nermin’i hayattan koparan kaza kamerada

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobilin çarptığı Nermin Katilo (9), hayatını kaybetti. Kaçan alkollü sürücü yakalanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya ABD ve İsrail’i açık açık uyardı: Hamaney’e suikast Pandora’nın kutusunu açar

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İran’daki mevcut rejime yönelik dış müdahale ya da değişim dayatmalarının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Peskov, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’e yönelik olası bir suikast girişiminin ise bölgedeki dengeleri altüst edebilecek tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini belirterek, “Bu, Pandora’nın kutusunu açmak olur” ifadelerini kullandı.

Rusya o tesisten personel çekiyor… Buşehr Santralı Çernobil olur mu

Rusya İran’daki tek nükleer tesis olan Buşehr’den çalışanlarını tahliye etme kararı aldı. Moskova’nın adımı “saldırı mı olacak” sorusunu gündeme getirirken, isabet alması halinde asıl nükleer felaket burada yaşanabilir.

İran Dışişleri Bakanı Türkiye’ye geliyor

İran yarı resmi Tasnim haber ajansının haberine göre, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi bu hafta sonu Türkiye’ye gelecek.

İmamoğlu’nun avukatı Pehlivan tutuklandı: İBB soruşturmasında dört zanlıya da tahliye

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı. Pehlivan, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade veren Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın iddiaları üzerine tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Öte yandan soruşturmada etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade veren ve aralarında Ogün Soytekin’in de bulunduğu dört zanlı tahliye edildi.