Derede akıntıya kapılan İbrahim hala aranıyor!

Yüksekova’daki Genç, Avaşin Deresi’nde Kayboldu

Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde piknik yapmak için giden bir grup gençten biri, Avaşin Deresi’nde akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgeye jandarma, AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak, arama çalışmaları sonuç vermediği için Van’dan polis dalgıç ekibi ve Jandarma Komutanlığı JAK ekibi de bölgeye yönlendirildi. İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler de derenin suyunu değiştirerek aramalara destek verdi.

Ankara’dan gelen özel dalgıç ekibi de çalışmalara katılarak Kom’un kaybolduğu noktadan itibaren 9 kilometrelik alanda dalışlar yapmaya başladı. Diğer ekipler ise suda ve su kenarında detaylı aramalarını sürdürüyor.

İbrahim Kom’un yakınları ise endişe içinde bekleyişlerini sürdürüyor. Kom’un babası, oğlunun piknik için gelmediğini, ani bir olayla karşılaştıklarını belirterek umutlarını koruduklarını dile getirdi. Arama çalışmaları kararlılıkla devam ederken, aileye ve gençlerin sevdiklerine ulaşma umuduyla çalışmalar sürdürülüyor.

Related Posts

3 yıl elektronik sigara kullandı: ‘Patlamış mısır’ hastalığına yakalandı

ABD’de 3 yıl boyunca elektronik sigara kullanan 17 yaşındaki bir genç, “patlamış mısır” adı verilen kalıcı bir akciğer hastalığına yakalandı.

AKP’li Başkan ruhsatsız iş yeri açtı, devlet erkanı tam kadro katıldı

Mersin’in Erdemli İlçesi’nin AKP’li Başkanı Mutafa Poş’un iş yeri açılışına devlet protokolü tam kadro katıldı. Ruhsatı bulunmadığı öğrenilen” İnci Davet Evi” isimli iş yerinin açılışına, Erdemli İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü ile çok sayıda kurum ve kuruluşların müdür ile yetkilileri de katılım sağladı.

9 yaşındaki Nermin’i hayattan koparan kaza kamerada

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobilin çarptığı Nermin Katilo (9), hayatını kaybetti. Kaçan alkollü sürücü yakalanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya ABD ve İsrail’i açık açık uyardı: Hamaney’e suikast Pandora’nın kutusunu açar

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İran’daki mevcut rejime yönelik dış müdahale ya da değişim dayatmalarının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Peskov, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’e yönelik olası bir suikast girişiminin ise bölgedeki dengeleri altüst edebilecek tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini belirterek, “Bu, Pandora’nın kutusunu açmak olur” ifadelerini kullandı.

Rusya o tesisten personel çekiyor… Buşehr Santralı Çernobil olur mu

Rusya İran’daki tek nükleer tesis olan Buşehr’den çalışanlarını tahliye etme kararı aldı. Moskova’nın adımı “saldırı mı olacak” sorusunu gündeme getirirken, isabet alması halinde asıl nükleer felaket burada yaşanabilir.

İran Dışişleri Bakanı Türkiye’ye geliyor

İran yarı resmi Tasnim haber ajansının haberine göre, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi bu hafta sonu Türkiye’ye gelecek.