Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’ndan 4 Köpek Yavrusu Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda meydana gelen olayda, bir çalışanın poşetle çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu hayvanseverler tarafından kurtarıldı. Haberin duyulmasının ardından harekete geçen hayvanseverler, yavruları tedavi ettirmek için veteriner hekime götürdü.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark ettiler. Hızla müdahale eden hayvanseverler, poşetten çıkardıkları yavrulara barınak görevlileri tarafından mama ve su sağladılar. Bu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek inceleme yaptılar. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinlediler.

Olayın sorumlusu olan barınaktaki personel hakkında belediye tarafından soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime götürüldü.

Related Posts

Destici: PKK’ya Asla Güvenmiyoruz

BBP Genel Başkanı Destici, PKK ve terör örgütleriyle iş birliği yapan yapılarla güvenilmeyeceğini vurguladı.

Suriye ordusu, Süveyda kentindeki güçlerini çekiyor

Suriye hükümeti, ordunun çatışmaların meydana geldiği Süveyda kentindeki güçlerini çektiğini duyurdu.

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

AKP’li Ala açıkladı: Kamuoyu çözüm sürecine nasıl bakıyor?

Ermenistan’da tutuklu iş insanı Karapetyan yeni siyasi parti duyurdu

Ermenistan’da ‘darbe girişimi’ iddiasıyla tutuklanan iş insanı Karapetyan, ülkede yeni siyasi partinin kurulduğunu duyurdu.

24 saatte en az 90 şehit

Bir yandan ateşkes müzakereleri yürüten İsrail, diğer yandan katliama devam ediyor. Sadece Beyt Hanun’a 35’ten fazla hava saldırısı düzenleyen işgalciler, Gazze genelinde en az 90 kişiyi katletti. Onlarca kişi de kayıp.

ABD Dışişleri Bakanlığı 1300’ten fazla personelini işten çıkardı

Dışişleri Bakanlığı binası lobisinde ve kapı önünde toplanan personel, binayı ellerinde taşıdıkları kişisel eşyalarıyla terk eden arkadaşlarını alkışlayarak teselli etti. Bir gün önce işten çıkarılmaların başlayacağını ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı …