Ekrem İmamoğlu’ndan bomba açıklama. Günlerdir herkes bunu bekliyordu

Ekrem İmamoğlu Basın Toplantısında Göz Alıcı Açıklamalar Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, İBB Saraçhane Başkanlık Binası Fuaye Salonu’nda gerçekleşti. İmamoğlu’nun yaptığı açıklamalardan bazıları şunlar:

  • İmamoğlu tarafından hukuksuzluklarla ilgili önemli bilgiler paylaşılacak.
  • Toplantının oldukça çarpıcı ve dikkat çekici olacağı belirtiliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Gözaltına Alındı

Son zamanlarda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, suç örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Akpolat, savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden de uzaklaştırıldığı açıklandı.

Beşiktaş Belediye Meclisi’nde Başkan Vekili Seçimi

Akpolat’ın gözaltına alınması ve görevden uzaklaştırılmasının ardından Beşiktaş Belediye Meclisi’nde yapılan oylamada, Ömer Rasim Şişman başkan vekili olarak seçildi.

Related Posts

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu Anver korkudan adını değiştirdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun, 2022 yılında eğitim amacıyla İngiltere’ye gitmeden önce güvenlik endişesiyle adını değiştirdiği bildirildi. ÜNİVERSİTE KAYDINI FARKLI İSİMLE YAPTIRDI Yerel basında yer alan haberlere …

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam