İki kardeşe sokak ortasında tabanca ile infaz

Adana’da Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen silahlı kavga kanlı bitti. İki grup arasında çıkan tartışma sokak ortasında kavgaya dönüştü ve sonuçta Serdar Akipa ve Umut Akipa kardeşler tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayda bir kişi de ağır yaralandı.

Olay, saat 03.00 sıralarında patlak verdi. İki grup arasındaki henüz bilinmeyen sebeplerle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Saldırganlar kimliği belirsiz kişilerdi ve Serdar ve Umut Akipa kardeşlere tabancayla ateş açtı. Bu saldırı sonucunda iki kardeş kanlar içinde yere yığılırken, bir kişi de yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrolde, Serdar ve Umut Akipa’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Diğer yaralı ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve durumu ciddiyetini koruyor.

Olay yerindeki incelemelerin ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırganların kimliklerini belirlemeye çalışıyorlar.

Hayatını kaybeden Akipa kardeşlerin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis ekipleri faillerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Özgür Özel’den Saraçhane mitinginin ardından dikkat çeken paylaşım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. günü dolayısıyla Saraçhane’de düzenlenen mitingin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Rusya: Ukrayna ile üçüncü tur müzakere tarihinin en kısa zamanda netleşmesini bekliyoruz

Meksika’da krematoryum skandalı: 381 çürümüş ceset bulundu, ailelere sahte küller verildi

Meksika’da krematoryum skandalı: 381 çürümüş ceset bulundu, ailelere sahte küller verildi

CHP’nin ‘kurultay davası’ ertelendi… Özgür Özel’den ilk mesaj: ‘Süreç odaklı bir siyasi operasyon!’

CHP Kurultayı’nın iptali istemiyle açılan dava 8 Eylül’e ertelendi. Mahkeme, görevsizlik kararına itiraz sürecinin kesinleşmesinin beklenmesine karar verdi. Erteleme kararı sonrası sosyal medyadan mesaj veren CHP lideri Özel, “Bugünkü duruşmanın; sonuç odaklı değil, partimizi tartıştırmaya, iktidar yürüyüşümüzü kesmeye, mücadele azmimizi kırmaya yönelik süreç odaklı bir siyasi operasyon olduğu ortada” dedi.

İranlı yetkili açıkladı: İsrail’den tehdit mesajı

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı ve eski Meclis Başkanı Ali Laricani, İsrail’in saldırıların ilk gününde bazı yetkililere tehdit mesajı gönderdiğini bildirdi.

İsrail siyasi mahkumların olduğu cezaevini vurmuştu: İran, yaşamını yitirenlerin sayısını açıkladı

İran, İsrail’in Tahran’da siyasi mahkumların tutulduğu Evin Cezaevi’ne 23 Haziran’da düzenlediği saldırıda 71 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.