İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu Anver korkudan adını değiştirdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun, 2022 yılında eğitim amacıyla İngiltere’ye gitmeden önce güvenlik endişesiyle adını değiştirdiği bildirildi. ÜNİVERSİTE KAYDINI FARKLI İSİMLE YAPTIRDI Yerel basında yer alan haberlere …