Kanseri yenen küçük çocuğun balonlu kutlaması, İstanbul halkına umut oldu

İstanbul Sancaktepe’de Kanseri Yenen Minik Ali Asaf’a Balonlu Kutlama!

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde bugün, İstanbulluları sevince boğan bir kutlama gerçekleşti. 4 yaşındaki minik Ali Asaf’ın kanseri yenmesi üzerine babası Samet Demir’in düzenlediği balonlu kutlama, yüzlerce kişinin katılımıyla heyecan dolu bir etkinliğe dönüştü.

Sosyal medya üzerinden Ali Asaf’ın kanseri yendiğini duyuran baba Samet Demir, “Çevremiz kısıtlı, oğlum balon uçurmak istiyor. Katılmak ister misiniz?” diye paylaşımda bulundu.

Bu davet, İstanbulların kalbine dokundu. Sancaktepe’ye arabalar dolusu balonlarla gelen yüzlerce insan, Ali Asaf’ın kansere karşı zaferini kutlamak için meydanda toplandı.

BELEDİYE BAŞKANI, ALİ ASAF İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Baba Demir’in çağrısı, Belediye Başkanı’nın da dikkatinden kaçmadı. Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Oğlunuzun zaferine sevinçle tanıklık ediyorum. 25 Mayıs’ta Sancaktepe Meydan Parkı’nda sizi ve tüm vatandaşlarımızı balonları uçurmaya bekliyorum” dedi ve meydanı Ali Asaf için bir şenlik alanına dönüştürdü.

Ali Asaf ve babası, Sancaktepe Belediyesi’nin hazırladığı platforma çıkarak kutlamaya katılanlara teşekkür etti.

Baba Demir duygularını kontrol edemedi, ancak Ali Asaf’ın yüzündeki mutluluk hiç eksilmedi.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen kutlama, balonların İstanbul semalarına bırakılmasıyla doruk noktasına ulaştı. Vatandaşların umut dolu balonları, gökyüzüne doğru yükseldi.

Related Posts

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

BM’den Suriye raporu: El Kaide ile HTŞ arasında “aktif bir bağ” yok; bazı üst düzey isimler daha aşırı görüşlere sahip

Von der Leyen hakkındaki gensoru önergesi reddedildi: Koltuğunu korumayı başardı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen hakkında Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kuruluna sunulan gensoru önergesi reddedildi. Von der Leyen, yapılan güvensizlik oylamasını geçerek koltuğunu korudu.

Deprem oldu, Naci Görür’den ‘fay geriliyor’ uyarısı

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi’nde saat 01.54’te meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İki öğrenci dava etti, okuldaki haç işareti kaldırıldı

Almanya’nın Bavyera eyaletinde bir devlet lisesinin girişine asılan haç, iki eski öğrenci tarafından mahkemeye taşındı. Öğrencilerin açtığı dava sonuçlandı ve Bavyera İdare Mahkemesi, haçın kaldırılmasına hükmetti.

Kurtulmuş-Kalın görüşmesi gerçekleşti: TBMM’den açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.