Kayseri’de Dilencilere 73 Bin Lira Ceza

Kayseri Talas İlçesinde Zabıta Ekiplerince Yakalanan 52 Dilenciye 73 Bin 112 Lira Ceza Kesildi

Kayseri’nin Talas ilçesinde dilencilik yapan 52 kişi, zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Talas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede dilencilere karşı gerçekleştirilen operasyonda 52 dilenciye toplamda 73 bin 112 lira ceza uyguladı.

Yapılan açıklamaya göre, denetimler meydan, cadde, bulvar, sokak araları, cami önleri ve trafik ışıklarında gerçekleştirildi. Bu bölgelerde dilencilik yapan 52 kişiye idari cezalar kesildi.

Ayrıca, 7 dilenciden toplanan 8 bin 225 lira da belediye veznesine yatırıldı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, duygu sömürüsü yaparak haksız kazanç elde edenlere göz açtırmayacaklarını ve dilencilik faaliyetlerine izin vermeyeceklerini belirtti.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Ergün Haktanıyan – Güncel

Related Posts

3 yıl elektronik sigara kullandı: ‘Patlamış mısır’ hastalığına yakalandı

ABD’de 3 yıl boyunca elektronik sigara kullanan 17 yaşındaki bir genç, “patlamış mısır” adı verilen kalıcı bir akciğer hastalığına yakalandı.

AKP’li Başkan ruhsatsız iş yeri açtı, devlet erkanı tam kadro katıldı

Mersin’in Erdemli İlçesi’nin AKP’li Başkanı Mutafa Poş’un iş yeri açılışına devlet protokolü tam kadro katıldı. Ruhsatı bulunmadığı öğrenilen” İnci Davet Evi” isimli iş yerinin açılışına, Erdemli İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Müftüsü ile çok sayıda kurum ve kuruluşların müdür ile yetkilileri de katılım sağladı.

9 yaşındaki Nermin’i hayattan koparan kaza kamerada

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde otomobilin çarptığı Nermin Katilo (9), hayatını kaybetti. Kaçan alkollü sürücü yakalanırken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya ABD ve İsrail’i açık açık uyardı: Hamaney’e suikast Pandora’nın kutusunu açar

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İran’daki mevcut rejime yönelik dış müdahale ya da değişim dayatmalarının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Peskov, İran lideri Ayetullah Ali Hamaney’e yönelik olası bir suikast girişiminin ise bölgedeki dengeleri altüst edebilecek tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini belirterek, “Bu, Pandora’nın kutusunu açmak olur” ifadelerini kullandı.

Rusya o tesisten personel çekiyor… Buşehr Santralı Çernobil olur mu

Rusya İran’daki tek nükleer tesis olan Buşehr’den çalışanlarını tahliye etme kararı aldı. Moskova’nın adımı “saldırı mı olacak” sorusunu gündeme getirirken, isabet alması halinde asıl nükleer felaket burada yaşanabilir.

İran Dışişleri Bakanı Türkiye’ye geliyor

İran yarı resmi Tasnim haber ajansının haberine göre, İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi bu hafta sonu Türkiye’ye gelecek.