Özelleştirme İdaresi’nin bazı taşınmaz satışları ile imar planları onaylandı

ÖİB Taşınmaz Satışları ve İmar Planı Onayları

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı taşınmaz satışları ve imar planlarına ilişkin kararları Resmî Gazete’de yayımladı.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu-1 Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti ÖİB adına kayıtlı olan taşınmaz, 75 milyon 525 bin lira bedelle Egecan Akaryakıt Temizlik Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ticaret AŞ’ye satıldı. Aynı mahalledeki diğer taşınmazlar da ERK İnşaat Taahhüt Hazır Beton Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ ile Harun Reşit Yaşar’a satıldı.

Ayrıca, Iğdır’ın Merkez ilçesi Baharlı Mahallesi’nde Türkiye Șeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı bulunan taşınmazın satışı, 190 milyon lira bedelle Himpaş İnşaat İletişim Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne onaylandı. İstanbul’un Şile ilçesi Doğancılı Mahallesi’nde bulunan taşınmazın da 107 milyon lira bedelle Yiğit Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ’ye satışı uygun bulundu.

Ayrıca, Aydın’ın Didim ilçesi için Çamlık Mahallesi’nde ve Silifke ilçesi için Kocapınar Mahallesi’nde imar planları onaylandı. Bodrum ilçesi Gökçebel Mahallesi’nde yapılan uygulama imar planı itirazları ise reddedildi.


Kızıl Goncalar: Neye ya da kime taparsa tapsın sonuçta herkes fâni!


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.

CHP’li Aşkın Genç’ten Bakan Memişoğlu’na: ‘İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda alınan tedbirler nelerdir?’

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, internetten reçeteli ve sahte ilaç satışının halk sağlığını tehdit ettiğini belirterek Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na “İnternet üzerinden satış yapan sahte ilaç siteleri ve hesapları konusunda bugüne dek alınan idari tedbirler nelerdir? Halkın sahte ilaçlar konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla Bakanlık ne gibi çalışmalar yapmaktadır?Yasal mevzuat ve cezalar bakımından bir düzenleme düşünülmekte midir” diye sordu.

Netanyahu’nun oğlu Anver korkudan adını değiştirdi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Avner Netanyahu’nun, 2022 yılında eğitim amacıyla İngiltere’ye gitmeden önce güvenlik endişesiyle adını değiştirdiği bildirildi. ÜNİVERSİTE KAYDINI FARKLI İSİMLE YAPTIRDI Yerel basında yer alan haberlere …