Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Derede akıntıya kapılan İbrahim hala aranıyor!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde pikniğe gittiği bölgede girdiği derede kaybolan 17 yaşındaki İbrahim Kom’u arama çalışmaları, 6’ncı günde de sürüyor. Arama çalışmalarına, Ankara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı’na (JÖAK) bağlı 18 kişilik dalgıç ekibi de katıldı.

Özgür Özel, İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Mart tarihinden bu yana Silivri Cezaevi’nde bulunan cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek üzere Silivri’ye gitti.

Sakarya’da 18 kilo sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Sakarya’da 18 kilo 910 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

AKP’li vekil Barzani’nin kanalında Öcalan’a övgüler yağdırdı

Süreçle ilgili Barzani’nin kanalına konuşan AKP İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci, teröristbaşı Öcalan’ı öve öve bitiremedi.

Trump’tan yeni açıklama: Türkiye’ye gelebilirim

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna konusunu müzakere etmek amacıyla Türkiye’ye gelebileceğini açıkladı.

Seçmenleri yüzüstü bıraktılar! AKP’ye geçtiler

Konya’da CHP listelerinden TBMM’ye giren Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, bugün partisinden istifa ettiğini duyurdu. Ekici, bugün gerçekleştirilen grup toplantısında AKP’ye katıldı.