Alkollü Şahıs İftar Vakti Evini Ateşe Verdi

Samsun’da Alkollü Şahıs Evini Ateşe Vererek Yaktı

Samsun’da ailesi iftara giden alkollü bir şahıs, evini ateşe vererek yaktı. Olay, Canik ilçesi Devgeriş Mahallesi’nde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Eşi ve çocukları iftara gittikten sonra tek başına evde kalan H.İ.İ. adlı şahıs, evini ateşe verdi. Alevler tek katlı evi sardı ve durum itfaiyeye ve polise bildirildi.

Alkollü H.İ.İ. polis tarafından gözaltına alınırken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya’da İran Dışişleri Bakanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde düzenlenen BRICS Zirvesi marjında, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi ile görüştü.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: ABD ile İHA konusunda anlaştık

ABD Başkanı Doanld Trump ile telefonRusya-Ukrayna savaşıyla gelenek haline gelen görüntülü mesjında Zelesnki, savaşta son bir hafta içerisindeki gelişmeleri değerlendirdi. “BU MUHTEMELEN TÜM BU ZAMANLARIN EN İYİ SOHBETİYDİ” ABD Başkanı Donald Trump …

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Ekrem İmamoğlu: Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya bugün tarih yazdı

Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltında… İYİ Parti lideri Dervişoğlu’ndan ‘CHP’ operasyonlarına ilk tepki: ‘Patron çıldırdı!’

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu son gözaltılara ilişkin, “Siyasi yoruma gerek yok; patron çıldırdı” dedi.

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Deprem oldu, kitabı gündeme oturdu: 5 Temmuz’a dikkat!

Japon manga sanatçısı Ryo Tatsuki, 3 yıl önce yayımlanan kitabında 5 Temmuz 2025’i işaret ederek ülkede büyük bir deprem olacağını yazmıştı. Bu ‘öngörüsüne’ iki gün kala Japonya, 5.5’lik depremle sarsıldı. Tatsuki’nin kitabı, gündem oldu.